“Mi sibuk duk jual air, filem..” Syahmi Sazli Kongsi Berita Baik

Pelakon, pengarah filem dan Youtuber terkenal, Syahmi Sazli sebelum ini menjadi viral di media sosial dek air balang yang laris sehingga membuatkan ramai terpak’sa beratur panjang. 

Kedainya itu dibuka di hadapan penjabat baharunya di Kubang Kerian, Kelantan. 

Selain itu, ada juga ada komen-komen kurang enak didengar dilem’parkan oleh netizen terhadap Syahmi dek namanya sudah terkenal di seluruh Malaysia dan memudahkan jualan mereka.

Dan, Syahmi tampil menjelaskan perkara sebenar dengan berhemat di laman akaun Facebooknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syahmi Sazli (@syahmisazli)


“Takpelah Syahmi dah ada nama, senang lah nak jual apa-apa. Jual air kosong pun ada orang beli”

“- Mi rasa tak juga.. Sebelum ni Mi pernah 2 kali jual baju, ru’gi.. Jual santan pun tak jadi, ru’gi juga. Pernah bersama dgn isteri Mi jual foundation, pun tak jadi.

Selain itu, Syami juga berkongsi bahawa gerai akan terus dibuka setiap hari kecuali hari Jumaat.

Kedainya itu akan mula beroperasi bermula pukul 1 tenghari sehingga habis.

Dan yang paling terbaru, Syahmi berkongsi dia akan mengeluarkan filem terbaru, yang akan keluar pada hujung bulan ini.

“Ada org tanya.. “Mi sibuk duk jual air, filem 35mm tk edit ke.. Jadi ke keluar bulan 5 ni?”

Kredit: Syahmi Sazli

“Jadi. Insyaallah hujung bulan ni akan ditayangkan di Astro First.”

“Mi discuss dari jauh je dgn geng post production. Insyallah dlm masa terdekat ni mi akan naik KL untuk finalise.

Kredit: Syahmi Sazli

Sumber:

[1] Rujukan, Syahmi Sazli

[2] Gambar utama, Gula Pop dan Sinar Viral

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.