[Video] Pembantu Keletihαn Sampai Tertidur, Sekali Tindαkαn Siti Nurhaliza Selepas Itu Buat Ramai Tak Sαngkα!

Seperti mana yang kita ketahui, Siti Nurhaliza merupakan figura yang cukup besar di mata peminat seni hiburan kerana bukan saja cantik malah suaranya yang lunak meniti di halwa telinga rakyat Malaysia sejak dahulu lagi.

Bukan itu sahaja, Tokti juga gemar berkongsi aktiviti sehariannya untuk tatapan peminat yang ternanti-nanti video terbaharu daripadanya.

Berbalik pada tahun 2019, penyanyi nombor satu negara itu telah membuat satu hantaran dimana dia berkongsi rutin hariannya bersama peminat melalui satu video yang dimasukkan di dalam laman Youtube.

Baru-baru ini, Siti Nurhaliza atau lebih mesra disapa Tokti telah menjayakan satu sesi fotografi bagi menjayakan iklan terbaharu jenama telefon bimbit global iaitu ‘Vivo’.

Untuk makluman, tema yang dibawa oleh Tokti dalam iklan itu adalah berkonsep diva dan elegan.

Sejurus selesai sesi penggambaran selama beberapa jam, penyanyi berusia 40 tahun itu sempat bersel0r0h dengan salah seorang pembantunya iaitu Aiman yang tertidur kerana terlalu keletihαn.

Dalam pada itu, apa yang lebih menarik perhatian ramai apabila Tokti dilihat telah melakukan satu kejutan kepada pembantunya itu dengan menghadiahkan dua buah telefon Vivo V15 Pro kepada mereka.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen meninggalkan komen dengan memuji tindakan Tokti yang begitu pemurah dan baik hati dengan staffnya.

Ada juga yang mendoakan agar Tokti terus maju dalam kariernya dan terus kekal menjadi majikan yang memahami seperti sediakala.

Sebagai rekod, Tokti telah melangsung perkahwinan dengan usahawan Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa pada tarikh 21 Ogos 2006.

Melalui perkahwinan itu, mereka dianugerahkan dua orang anak bernama Siti Aafiyah, 3 dan Muhammad Afwa, 7 bulan.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber: 

[1] Rujukan: News131media

[2] Gambar Utama: Instagram Datuk Siti Nurhaliza

[3] Gambar dan Video: Youtube: Siti Official Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.