[Video] “Adik beradik yang terpisαh..” Reaksi Black Hanifah Terkedμ Jumpa Kembar Seiras, Bikin Ramai Dekαh

Dalam hidup seseorang insan pastinya kita akan menemui mereka yang mempunyai wajah yang seiras dengan kita.

Sekiranya hal itu berlaku, pastinya kita akan menjadi tidak sangka dan kek0k apabila menemui kembar yang seiras dengan kita secara tiba-tiba.

Situasi yang sama juga telah berlaku pada penyanyi, Black Hanifah di mana dia telah terjumpa dengan seorang pemuda yang seiras dan serupa dengannya.

Video yang dikongsi oleh Black Hanifah itu juga telah meraih perhatian ramai di mana ianya mendapat lebih dua juta tontonan buat setakat ini.

Melalui video tersebut, memaparkan Black baru sahaja selesai melakukan persembahan dan dilihat begitu teruja sambil berlari-lari.

Kemudiannya, secara tiba-tiba muncul pula seorang lelaki dari arah belakang sedang berdiri tercegαt seolah-olah seperti sedang menunggu seseorang.

Apa yang melucukan adalah wajah lelaki tersebut kelihatan sebijik seperti penyanyi itu sehingga ramai menggelarkan Black adalah kembarnya.

Pada masa yang sama, kedua-dua mereka dilihat sedang terdiαm dan terkedμ sebaik saja melihat satu sama lain.

Jelas sekali, reaksi kedua-dua mereka itu telah membuat warganet begitu terhibur ditambah pula dengan telatah mereka berdua yang berdiri di situ.

Sehinggakan ada pula yang bergurau mengatakan bahawa lelaki itu sebenarnya adalah kembar kepada Black yang terp1sah selama ini.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen begitu berdekah melihat kedua-dua gelagat mereka yang begitu bersahaja dan kelakar.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: HCL

[2] Gambar dan Video: TikTok @BlackHanifah

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.