Fizi Ali Tak Pernah Rancang Rujuk Kembali Shakilla Koriri, Hanya Sebab Ini Mereka Kekal Berhubung

Pelakon Shakila Khoriri sebelum ini memberitahu ada memujuk bekas suaminya, Fizi Ali untuk ru.juk kembali.

Namun, penyampai radio Suria FM, Fizi Ali, menolαk dakwααn yang dia ada merancang untuk ru.juk kembali dengan Shakilla Khoriri.

Mdenurut Fizi, hubungannya dengan bekas isteri baik-baik saja, dan hubungan serta komunikasi mereka sekarang ini lebih tertumpu tentang penjagaan anak mereka, Ameena Sofia.

“Saya dan Shakilla tidak ada masalah selepas berpisah. Kami selalu berbincang soal anak dan tidak pernah bermαsam muka.

Tamgah Fizi, mereka tidak pernah berbincang soal untuk kembali bersama, dan dia juga tidak mengetahui apa yang terjadi semasa sesi temubual Shakilla sebelum ini.

“Bagaimanapun perbincangan untuk kembali bersama tidak pernah berlaku. Saya pun tidak tahu apa yang terjadi dalam satu temubual Shakilla sebelum ini,” katanya.

Mengenai jodoh baru pula, Fizi memberitahu yang dia tidak akan menolak sekiranya bertemu dengan wanita lain, dan akan menerima dengan hati terbuka.

Namun, fokusnya sekarang hanyalah pada kerja dan anak sahaja. Malah, dia sendiri tidak memunyai masa untuk diri sendiri buat masa sekarang.

“Saya tak boleh nak tolαk kalau jodoh datang berg0lek. Jika ada orang baharu saya terima dengan hati terbuka.

“Namun sekarang fokus saya adalah untuk anak dan kerja. Masa untuk diri sendiri pun tak cukup. Saya selesa dengan apa yang dilakukan,” jelasnya.

Untuk rekod, Fizi dan Shakilla mendirikan rumah tangga pada 18 Februari 2018 dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ameena Sofia kini berusia tiga tahun.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar Utama, Harian Metro & Beautifulnara

[3] Gambar 1, Mstar

[4] Gambar 2, Beautifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published.