[Video] “Tak belαgak langsung, paling ‘humble’..” Syahmi Sazli Dan Isteri Meniaga Jual Air, Dapat Pujian Ramai

Baru-baru ini, Youtuber dan pengarah terkenal tanah air, Syahmi Sazli meraih tumpuan ramai apabila v1ral video dirinya bersama isterinya tercinta, Anissa Faizul di laman TikTok.

Mereka berdua sekali lagi mendapat perhatian ramai apabila mereka dilihat sangat bersahaja dan begitu merendah diri ketika meniaga air di bulan Ramadan.

Dalam pada itu, Syahmi Sazli sebelum ini sememangnya terkenal dengan sikapnya yang ‘humble’ walaupun sudah mencapai pelbagai kejayaan.

Perwatakan Syahmi yang merendah diri itu kini bukanlah rahsia lagi dan sudah ditunjukkan semasa dia meniaga bersama isteri.

Melalui satu hantaran video di TikTok yang dikongsi oleh akaun yang dikenali @milobenggg, memaparkan gelαgat Syahmi dan isteri sedang menjual air bersama-sama.

Difahamkan, air yang diniaga oleh mereka itu dalam masa yang juga telah menjadi v1ral sejak beberapa hari ini.

Untuk makluman, video yang dikongsi itu telah meraih ratusan ribu tontonan dan sudah meraih lebih 55,000 tanda suka.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan komen yang positif kepada perkembangan semasa Syahmi Sazli dan isteri.

Ada juga yang mendoakan kesejahteraan pasangan ini untuk terus bahagia hingga ke anak cucu.

 

Sebelum ini, pengarah muda asαl dari Kelantan itu pernah memecαhkan d0minasi filem Box 0ffice di platform Astro First apabila sentuhan sulung arahannya iaitu Mael T0tey The Movie berjaya merek0dkan kutipan RM6.4 juta dalam tempoh 24 hari tayαngan.

Kira-kira hampir RM400,000 yang dibiayai Syahmi dalam kos untuk pembikinan filem itu yang dikatakan bakal memecαh pαnggung untuk kalendar tahun depan dalam arena perfileman tempatan.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: HCL

[2] Gambar Utama: TikTok @milobenggg

[3] Gambar-Gambar Lain: Harian Metro dan Syahmi Sazli (Instagram)

[4] Video: TikTok @milobenggg

Leave a Reply

Your email address will not be published.