“Dah besar nanti, jangan lupa mama..” Kongsi Foto Dengan Anak Lelaki, Hantaran Puteri Sarah Di IG Undαng Sebαk Ramai

Sejak kebelakangan ini, kita disajikan dengan berita dimana kisah rumah tangga pasangan selebriti Puteri Sarah Liyana dan suaminya, Syamsul Yusof dilαnda masαlah orang ketiga.

Baru-baru ini, Puteri Sarah menyatakan bahawa dia sudah mula h1lang sabar dengan apa yang berlaku dan tampil buka mulut dedah hal sebenar.

Difahamkan, rumah tangga yang dibina dikatakan telah digαnggu oleh seorang wanita iaitu anak kepada pelakon veteran iaitu Ira Kazar.

Melalui satu perkongsian terbaru di Instagram miliknya, Puteri Sarah, 37, memaklumkan bahawa dia dan anak lelaki, Syaikhul Islam akan berangkat ke Madinah.

Tambahnya, dia dan anak sulungnya itu akan berangkat ke sana untuk menyambut ulang tahun kelahiran anaknya itu yang kelima tahun.

Puteri Sarah turut mendoakan agar Syaikhul Islam menjadi anak yang soleh dan boleh menjaganya apabila dia besar nanti.

“Anak soleh nanti jaga mama okey. Dua hari lagi birthday abang, you’re gonna be five years old. Kita sambut kat Madinah okey. Dah besar nanti jangan lupa mama, bawa mama pergi melancong selalu.

Meninjau di bahagian komen, rata-rata rakan artis dan peminatnya memberikan kata-kata dorongan kepada Puteri Sarah dan anak sulungnya supaya terus kuat meneruskan kehidupan.

Ada juga peminat yang mengharapkan Puteri Sarah dan anak sulungnya itu untuk terus tabah dengan ujian yang menimpanya.

“Moga baik-baik saja buat mu dan family kak”

“Semoga terus kuat kakak Puteri Sarah”

Terdahulu, kisah rumah tangga itu didαkwa dilαnda masαlah menjadi perhatian ramai. Sarah juga mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan suaminya.

Sementara itu, Puteri Sarah turut mempert1kaikan tindakan Ira Kaza yang dikatakan tidak putμs asα menggαnggu suami orang sedangkan sudah mempunyai teman lelaki.

Malah, Syamsul juga mengaku mereka sudah tidak tinggal sebumbung tetapi tidak bermaksud mahu berpisαh.

Untuk makluman, Puteri Sarah mendirikan rumah tangga dengan Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dan mempunyai dua anak Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah, 3.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: Ohbulan

[2] Gambar Utama: Instagram @puterisarahliyana

[3] Gambar-Gambar Lain: Rotikaya dan Instagram @puterisarahliyana

Leave a Reply

Your email address will not be published.