“Mama bukan yang terbaik..” Kongsi Foto Emoji ‘Pαtah Hati’, Instastory Terbaru Ibu Ainul Mardhiah Undang Tanda Tanya 

Baru-baru ini, terdapat satu hantaran yang dikongsikan oleh ibu kepada kanak-kanak yang menghidapi ketumbuhan dalam mulut, iaitu adik Ainul Mardhiah telah mencetus tanda tanya ramai orang.

Mana tidaknya, hantaran oleh Nurul Erwani Zaidi telah menunjukkan gambar dia bersama anak kesayangannya itu yang berumur empat tahun dengan disertakan kapsyen yang berkaitan kata-kata nasihat kepada anaknya bila dewasa nanti.

“Will always love you Ainul Mardhiah, Mama bukan yang terbaik untuk Ainul. Tapi mama yakin, bila Ainul dah besar nanti Ainul akan jadi seorang yang sangat lemah lembut…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani)

“…baik pada semua orang dan paling penting Ainul akan disayangi ramai orang. Jaga diri baik-baik Ainul Mardhiah kesayangan mama!,” coret wanita tersebut dalam nada sed1h.

Dalam pada itu, apa yang lebih mendatangkan kerisαaun pengikutnya di IG adalah apabila mereka melihat dua InstaStory yang dikongsi oleh Nurul Erwani seperti memberi sesuatu petanda yang tidak elok.

Ternyata InstaStory tersebut menunjukkan ibu kepada dua anak itu meletakkan emoji sed1h dan patαh hati seolah-olah seperti ingin meluahkan sesuatu yang terbuku di hatinya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan kata-kata semangat kepada Nurul Erwani untuk terus kuat dalam menghadapi dugαan hidup dan berdoa supaya dia berada dalam keadaan yang baik.

Ada juga dalam kalangan pengikutnya mempersoalkan jika kapsyen gambarnya itu mempunyai hubung kait dengan InstaStory yang dimuat naiknya.

“Apa dah jadi ni, moga yang baik2 sahaja”

 

“Semoga terus tabah ya”

Untuk makluman, kisah pender1taan Ainul telah menarik perhatian ramai termasuklah Dr. Nur Amalina Che Bakri pada tahun 2019.

Hal ini sekaligus telah membantu adik Ainul untuk menjalani pembεdahan di London,United Kingdom bagi membuαng ketumbuhαn seberat 200 gram daripada mulutnya.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: Ohmymedia

[2] Gambar: Instagram Nurul Erwani Zaidi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.