(Video) Rita Rudaini Kongsi Rasa Bangga & Sebαk, “Fly high Airit Rayyan Rizqin..”

Semalam, pelakon terkenal, Rita Rudaini meluahkan rasa sebaknya selepas menghantar anak sulungnya, Airit Rayyan memasuki sekolah berasrama penuh Maktab Rendah Sains Mara (MRSM).

Katanya, dia selama ini tidak pernah berjauhan dengan anaknya itu menga’lirkan air mata sebak dengan kemasukkan anaknya ke sekolah itu.

Selain itu, dia juga berasa se’dih dan gembira dengan pencapaian anaknya itu.

Perkara itu diluahkan melalui kapsennya dalam perkongsian videonya diaplikasi Tikok.

“Sy ibu yg normal…rasa sakit,rasa pe’dih itu dah biasa…mcm mana hujan lebat hari ni mcm tau deras nya airma’ta sy harini…”

“Airmata gembira bercampur dgn sebuah rasa…rasa itu adalah rasa cinta..syg..rindu..kami tidak pernah bereng’gang…harini kami berjauhan….”

Mommy se’dih sampai dada sa’kit dlm pd masa yg sama mommy gembira dgn anak yg hanya di besarkan oleh ibu tunggal,melangkah setapak lg ke hadapan…”

“Mommy sentiasa menjadi sayap kiri dan kanan mu 🤍 fly high Airit Rayyan Rizqin..”

Be’kas isteri kepada pemain JDT, Aidil Zafuan Radzak itu bangga dengan pencapaian anaknya setelah anaknya itu dibesarkan oleh seorang ibu tunggal.

Hasil perkongsian itu, ia berjaya meraih tontonan sebanyak 887.3K, 69.7K tanda suka dan hampir 2K komen.

Manakala, tinjauan di ruangan komen, rata-rata netizen mengucapakan tahniah terhadap kejayan Rita setelah berjaya memasuki sekolah berprestij itu.

@Cahaya Cinta: sebak anak Tu tanpa ayah di Sisi. tahniah Rita kuat besarkan anak2. hebat awk.

@Iris Ismaliza Ismail: Alhamdulillah tahniah anak. Sebak tgk. Tahniah buat rita juga

@fazilawatiawang: besarnya pengorbanan seorang ibu membesakan anak2 tanpa seorang ayah,moga berjaya dunia akhirat,jd anak yang Soleh, kak Rita mmg kuat

Sumber:

[1] Rujukan, Gempak

[2] Gambar dan video, Rita

Leave a Reply

Your email address will not be published.