Aisar Khaled Sed1h Tengok Masjid Lengang, Tapi Ramai Sanggup Pergi Konsert Justin Bieber

Pasti ramai tahu penyanyi antarabangsa, Justin Bieber akan mengadakan konsert di Malaysia pada Oktober nanti dan ramai tidak sabar untuk mendapatkan tiket.

Difahamkan tiket untuk konsert jelajah Justice World Tour yang akan diadakan di 20 negara tahun ini mula dijual dengan harga RM288 hingga RM1,088.

Baru-baru ini, perkongsian seorang influencer kontroversi, Aisar Khaled menjadi perhatian ramai apabila seolah membandingkan sambutan konsert Justin Bieber dengan suasana di masjid.

Menerusi video dimuat naik di aplikasi TikTok, Aisar dilihat merakamkan wajahnya yang hiba melihat keadaan di sebuah masjid yang dikatakan lengang.

Tulisnya, konsert artis antarabangsa itu mendapat sambutan luar biasa, namun keadaan di masjid kosong sedangkan ianya percuma.

Seperti sudah dijangka, perkongsiannya itu mengvndang kec4man netizen yang menyelar kenyataannya itu serta ada yang mend4kwa influencer itu pasi akan ada ketika konsert itu nanti.

Bagaimanapun, ada yang bersetuju dengan teguran Aisar itu serta berharap orang ramai bersangka baik dengan perkongsiannya itu.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen like dan share!

Sumber: Rotikaya

SUMBER: OHMYMEDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.