(Video) Tular Lelaki PvkuI Warga Asing Tunggang Basikal Guna Besi

Tular satu video di media sosial menunjukkan seorang lelaki warga asing dipvkul seorang lelaki dengan sebatang besi. Apa kes pula ni?

Menurut laporan Berita Harian, kejadian berlaku di persimpangan lampu isyarat di Jalan Seri Manjung – Segari pada 13 Mac lepas dan perkara ini dikatakan sendiri Ketua Polis Daerah Manjung, Asisten Komisioner Nor Omar Sappi.

Pihak p0lis telah mengenalpasti suspek dan dia juga dikatakan akan hadir untuk beri keterangan di Ibu Pejabat Daerah (IPD) Manjung.

Kita mengesan pemilik kereta berkenaan iaitu seorang lelaki warga tempatan yang berasal dari Ayer Tawar, Manjung. Lelaki berusia 50-an itu memaklumkan keretanya dipinjam oleh rakannya iaitu suspek pada hari kej4dian.

Susulan itu, kita juga sudah mengenal pasti suspek berusia 30-an yang berasal dari Batu Gajah dan dia akan datang untuk beri keterangan esok.

Walaubagaimanapun, m4ngsa yang dipercayai seorang warga asing yang menunggang basikal dalam video yang tular itu masih belum membuat laporan p0lis berhubung hal ini.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen like dan share!

Kredit: Berita Harian | Youtube Harian Semasa

Sumber: Oh Media

Leave a Reply

Your email address will not be published.