“Macam bod0h padahal boleh je tolak tepi dulu” – Netizen Beng4ng Lelaki Isi Minyak Tengah Jalan

Tular di media sosial hari ini apabila sebuah video memaparkan beberapa buah kereta mewah dilihat berada di tengah jalan yang sesak sehingga menimbulkan perasaan kurang senang penonton yang melihatnya.

Dalam video tersebut, sebuah kereta mewah Mustang difahamkan telah kehabisan minyak dan pemilik kenderaan tersebut dilihat sedang mengisi petrol dalam keretanya di tengah jalan raya.

Malah, terdapat beberapa buah kenderaan jenis sama yang turut ‘menemani’ pemilik kenderaan kehabisan minyak itu.

Minyak habis la bro, duit pokai la bulan ni bro, bayar road tax pun dah RM20,000 bro.

Pemuda tersebut bersama rakan-rakannya sempat berbual kecil sekaligus membuatkan netizen ger4m dan beranggapan tind4kan mereka itu telah menyusahkan pengguna jalan raya yang lain.

“Macam b0doh padahal boleh je tolak tepi dulu, tapi content punya pasal hilang otak.” tulis seorang netizen.

Video tersebut dipercayai telah dimuat naik pengguna TikTok yang dikenali sebagai @asaari.usamah dan telah menerima ribuan tontonan dan juga komen daripada pengguna media sosial.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: Beautifulnara

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.