Nama Iqbal dikaitkan dengan pengubahan wang h4ram, ini penjelasan beliau

Sebut saja nama Iqbal Zulkefli, pasti ramai mengenali usahawan sensasi itu apatah lagi sebelum ini pernah bercinta dengan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida.

Baru-baru ini Iqbal dikaitkan dengan pengubahan wang h4ram. Bagaimanapun, Iqbal menafikan dakwaan dirinya terlibat dengan perkara itu.

foto – Berita Kopak CC

Memetik portal Astro Gempak, Iqbal berkata kekayaan yang dimilikinya kini adalah hasil titik peluhnya sendiri dalam perniagaan sejak lima tahun lalu. Ujarnya lagi, dia juga tidak suka menunjuk kekayaannya kerana baginya itu semua adalah privasi.

foto – lubuk viral

“Saya yakin tak lakukan money laundering. Saya tak suka war-warkan kekayaan saya. Ya, saya kaya tapi bukan kaya raya dan saya tak suka menunjuk-nunjuk kekayaan sebab itu semua privasi,” katanya.

Dalam pada itu, Iqbal berkata dia mula berjinak dalam dunia perniagaan sejak usia 22 tahun dan mengakui bergelar jutawan lima tahun lalu.

“Saya mula bisnes sekitar 22 tahun jadi saya menjadi jutawan empat atau lima tahun lalu. Saya masih lagi pam duit, adalah juta-juta tapi tak ada sampai 50 juta pun,” katanya.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

SUMBER:  ASTRO GEMPAK

SUMBER: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.