Ratah Isteri Dalam Pantang, Suami letak Ubat Tidur dalam air

Tular di media sosial apabila seorang pengguna Twitter @kingarep_ ada memuat naik sebuah tangkap layar mengenai luahan isi hati seorang isteri yang dianiaya suaminya ketika berada dalam pantang selepas bersalin.

Kata wanita yang tidak didedahkan namanya itu, dia berada dalam keadaan pantang 20 hari dan sering dipaksa untuk melakukan hubvngan int1m oleh suaminya. Tambahnya lagi, darah nifas masih belum kering dan luka bahagian dalam kesan melahirkan zuriat masih belum pulih sepenuhnya.

Suami letak ubat tidur dalam air

Namun, wanita itu meng4Iami satu episod gelap apabila suaminya bertindak meletakkan ubat tidur dalam minumannya hanya kerana ingin melakukan hvbungan seksual bersamanya.

Saya minum lah air milo panas yang dia buatkan untuk saya.. dalam beberapa minit lepas tu, kepala saya pening terus tak sedarkan diri.

Kepala saya pening terus saya tak sedar kan diri, saya kejut suami, rupanya dia bagi saya ubat tidur.

Perkara tersebut telah menyebabkan wanita itu berasa sed1h dan bimbangkan keadaan kesihatan dirinya dan bayi yang baru dilahirkan.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen meluahkan rasa berang dan tidak puas hati dengan tind4kan si suami yang mementingkan diri sendiri dan tidak memikirkan keadaan isteri yang masih lemah dan tidak sepenuhnya sihat kerana baru sahaja melahirkan cahaya mata mereka.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: Beautifulnara | Twitter

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.