“Semua Dah Terjawab, Saya Tak GiIa Harta & Tak Fitn4h Sesiapa”

Selepas dua tahun akhirnya balu kepada Allahyarham Abam Bocey, Nor Hidayah Mohd Ali menang ke$ s4man fitn4h dan Ali Puteh diperintah membayar ganti rugi RM60,000 kepada kakak iparnya.

Selepas kes tersebut, Hakim Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, Zulqarnain Hassan berkata pihak mahkamah berpuas hati bahawa pihak yang mengejar harta bukannya defendan sebaliknya plaintif-plaintif.

Sehubungan laporan tersebut, menerusi satu perkongsian di Insta Story, Hidayah meluahkan rasa syukur akhirnya kebenaran terjawab dan namanya sudah bersih.

“Alhamdulillah semua dah terjawab. Terima kasih Tuan Hakim bersihkan nama saya. Saya tak giIa harta dan tak fitn4h sesiapa,” tulisnya.

Dalam pada itu, Hidayah berkata Allah akan sentiasa bersama orang yang benar serta membantu manusia yang teraniaya. Menerusi entri itu, Hidayah turut berkongsikan hashtag #abgggsayangmenang #berkatdoasemuaorang #berkatdoaanakyatim.

Terdahulu, Hakim Zulqarnain berkata pada hari kedua Abam men1nggal dunia, ahli keluarga plaintif mengajak Nor Hidayah untuk berbincang mengenai harta arw4h.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.