Aisar Khaled Diancam bvnuh dengan lelaki misteri Bertopeng

Diugut dan dianc4m bvnuh oleh individu tidak dikenali dalam laman sosial, pelakon yang juga pempengaruh media sosial, Aisar Khaled bertindak membuat laporan p0lis demi kesel4matan ny4wanya.

Kata Aisar, dia nekad membuat laporan p0lis semalam ekoran tidak tahan dengan anc4man dan ugvtan bvnuh yang diterimanya daripada seorang lelaki tidak dikenali dalam Instagram.

“Terlalu banyak ke$ ugvt dan sebagainya sejak kebelakangan ini. Saya sendiri pun tak kenal siapa individu di sebalik topeng tersebut.

“Jadi untuk tidak mahu kusutkan kepala dan g4nggu em0si selain demi keselamatan diri dan keluarga, saya terus buat laporan p0lis semalam. Biar pihak terbabit yang siasat dan selesaikan,” katanya kepada Kosmo! Online.

Menerusi hantaran dalam Instagram, Aisar, 22, turut berpesan kepada semua agar segera membuat laporan p0lis jika menerima nasib sepertinya.

“Kalau selalu dapat mesej yang mengg4nggu emosi kita, terus sahaja buat laporan p0lis atas kesel4matan anda.

“Buat netizen pula, jagalah kata-kata dan perbuatan kita takvt nanti jadi semula pada keluarga sendiri.

“Ramai yang bvnuh diri atau kemvrungan dan sebagainya kerana kata-kata anda semua,” tulisnya.

Terdahulu, pelakon drama bersiri Chandelier itu memuat naik laporan p0lis yang dilakukannya semalam selain berkongsi video ugut4n bvnuh daripada seorang lelaki bertopeng yang langsung tidak dikenalinya.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published.