(Video) Tuhan Bayar Cash, Netizen Rasa Puas Hati Lihat Penyamun Jatuh Tangga

Baru-baru ini, Ohmedia ada tengok satu video yang dimuatnaik oleh @fatinizzate di Twitter mengenai 3 orang peny4mun datang ke sebuah kedai yang terletak di Kuala Lumpur Traders Square. Pergh! Menakutkan betul.

Kalau korang tengok video yang Ohmedia kongsikan dekat bawah ini, abang berbaju merah kononnya datang ke kedai ingin bertanya sesuatu dan manakala 2 lagi rakannya sedang menunggu masa yang sesuai untuk meny4mun.

Selepas itu, diorang pun datang attack pekerja kedai tu tau. Apa yang buat Ohmedia rasa puas hati adalah abang berbaju merah tu sempat tergolek dekat tangga gais. Haa tulah, kan Allah dah bayar cash sebab buat kerja h4ram.

Ohmedia cuma nak pesan dekat korang semua jikalau ada orang yang tak dikenali datang ke kedai, jemput orang tu masuk ke dalam dan lock pintu gais. Atleast geng-geng dia dekat luar. Kalau rasa mencurigakan, lebih baik call p0lis terus.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: Twitter

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.