“Dua Berita Dvka Dalam Sehari, Datuk Men1nggal & Suami Lafazkan Talak”

Sah bercer4i talak satu semalam dengan suaminya, Ahmad Lutfi Azhar semalam, Siti Saleha berkata dia turut menerima berita dvka apabila kehil4ngan datuknya.

Memetik laporan BH Online, Saleha berkata dia mengakui bersed1h dan bukan mudah untuknya menerima hakikat keruntuhan rumah tangga.

foto – Himpunan Cerita Lawak

Kata Saleha, dia menerima dua berita sed1h dalam satu hari dimana datuknya yang yang menetap di United Kingdom (UK) men1nggal dunia akib4t ser4ngan jantung.

“Saya tetap sed1h walaupun memfailkan percer4ian itu. Saya hanyalah manusia biasa… Percer4ian bukanlah sesuatu yang mudah untuk saya hadapi.

“Kebetulan pagi semalam, saya mendapat perkhabaran datuk yang menetap di United Kingdom (UK) men1nggal dunia akibat ser4ngan j4ntung. Kemudian bekas suami pula lafazkan talak. Bermakna ada dua berita dvka yang saya terima, semalam,” katanya.

Dalam pada itu, Saleha berkata dia reda perkahwinan yang dibina selama empat tahun sudah pun berakhir dan masih boleh berkawan baik meskipun sudah tidak lagi bergelar suami isteri.

“Walaupun sed1h kerana pengakhiran perkahwinan kami tidak seperti yang diharapkan, saya reda dan anggap tiada jodoh antara kami.

“Walaupun sudah tidak lagi hidup bersama, kami masih boleh berkawan baik. Saya tetap ada untuknya pada bila-bila masa jika diperlukan.

“Tidak perlu hendak dend4m. Lagipun, kami bercer4i cara baik… Doakan saja yang baik-baik untuk kami,” katanya.

Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2018 dan perkahwinan mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

SUMBER: BH ONLINE

SUMBER: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.