“hiIang selepas kenc1ng dalam sem4k” – Remaja Ditemui Lem4h Lepas 2 Malam HiIang

Remaja lelaki berusia 13 tahun yang hil4ng selepas membuang air kecil di kawasan semak malam kelmarin akhirnya ditemui.

Penemuan itu dimaklumkan sendiri bapa saudaranya, Azizul Rahman menerusi beberapa perkongsian di Facebook.

Menurut Azizul, Muhamad Iznun Al Hazim dijumpai lebih kurang jam 6 petang hari ini selepas hilang selama dua malam.

Syukur alhamdulillah. Selepas 2 malam hil4ng, petang ni lebih kurang jam 6 petang (12.1.2022) ditemui. Tengah jalan 2 km dari rumah dalam keadaan lem4h longlai, lesu, travma. Bila disuruh tidur dia hanya cakap dia takvt. Syukur terima kasih semua yang mndoakan, yang buat solat hajat, orang ramai buat ikhtiar bermacam cara…terima kasih banyak-banyak kak yah. Orang yang menjumpai.

Tambahnya, anak saudaranya itu ditemui dalam keadaan lemah, lesu dan travma kira-kira 2 kilometer dari rumah di Kampung Pasir Linggi, Gua Musang, Kelantan.

Menceritakan apa sebenarnya yang terjadi, anak saudara memberitahu pada malam kej4dian dia berjalan dalam keadaan gelap. Dia cuba membaca Whatsapp tapi keadaannya ketika itu sangat mengantuk.

Dia hanya tau dia dalam hutan dan tert1dur lagi. Bila buka mata dia hanya sedar di tempat yang dijumpai. Lebih kurang 2 km dari Kampung Pasir Linggi. Dia cuma rasa hanya tertidur hanya 1 jam sahaja.

Terdahulu, media melaporkan m4ngsa dikatakan bermain sepak takraw pada 10 malam bersama rakannya sebelum masuk ke kawasan semak untuk membuang air kecil.

Selepas satu jam menunggu, m4ngsa tidak keluar semula menyeb4bkan rakan menyangka dia pulang ke rumah.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: Facebook Azizul Rahman

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.