Video single pertama Michael Ang Dikec4m Fizz Fairuz, “kang mengata lebih2, tak panggil shooting pulak”

“Nanti mengata lebih-lebih takvt tak dipanggil berlakon pula.”

Demikian antara komen pelakon popular Datuk Fizz Fairuz selepas menonton muzik video single pertama penerbit dan penerbit popular, Michael Ang berjudul Cinta dan Propa yang dilancarkan hari ini.

“Yang ini apa pula mas4lahnya? Kecil besar kecil besar saja aku tengok. Nanti mengata lebih-lebih, tidak dipanggil berlakon pula tetapi memang dia tak panggil pun.

“Nak masuk Gegar Vaganza juga ke? Terus terang saja, beri peluang orang lain menyanyi pula,” komen pelakon filem Mvnafik itu.

Sementara itu, seorang lagi aktor terkenal, Sharnaaz Ahmad turut memuat naik sedutan muzik video nyanyian Michael.

“Lama dah aku tak rasa ger4m tetapi yang ini memang aku naik d4rah dengan Michael.

” Nak kvtuk silakan, nak suka pun silakan komen di bawah. Jangan risau dia memang ada kebolehan tahan m4ki dan mem4ki kembali,” kata bapa kepada seorang cahaya mata lelaki itu.

Tidak cukup dengan itu, komen daripada usahawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Vida turut mencvri perhatian ramai apabila dia mempersoalkan tind4kan Micheal menjadi seorang penyanyi.

“Tiba-tiba hendak menjadi penyanyi pula, semua benda nak caras.

“Jadi pengarah cukuplah dan duit sudah banyak. Berilah peluang kepada orang lain untuk mencari makan Michael,” katanya yang juga pelantun I Am Me.

Menyedari kemunculannya sebagai penyanyi pasti mengvndang perhatian, pengarah naskhah Perempuan Tanpa D0sa itu, sempat berpesan agar setiap pandangan atau kr1tikan boleh ditulis dalam ruangan komen muzik video YouTubenya.

“Kalau tak puas hati nak kvtuk atau tinggalkan di ruangan komen okey! Nanti aku balas di sana,” katanya.

Sementara itu, netizen yang terhibur dengan lagu tersebut turut menggelar Michael sebagai Datuk Aliff Syukri 2.0.

Malah, netizen turut mempersoalkan adakah lagu tersebut mengenai kisah cinta Vida dengan bekas kekasihnya, Iqbal.

“Wah, Aliff Syukri kedua,” gurau seorang lagi pengguna Instagram.

“Ini lagu untuk Vida dengan Iqbal ke?” soal netizen.

Sebagai info, Cinta dan Propa hasil ciptaan Killa Driz yang dilancarkan hari ini merupakan single debut Michael.

Sebelum ini, Michael popular dengan kelantangannya mengulas pelbagai isu termasuk mutu persembahan penyanyi-penyanyi dalam variasi program realiti nyanyian sehingga mencetuskan perdebatan dalam media sosial.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published.