Tiada n4fsu pada suami, wanita berusia hampir separuh abad menjadi tular cur4ng dengan dua lelaki

Seorang wanita berusia hampir separuh abad menjadi tular di media sosial Indonesia baru-baru ini kerana berlaku cur4ng terhadap suaminya bersama dua lelaki lain, lapor laman berita Suara.com semalam.

Kisah tersebut dimuat naik menerusi akaun Instagram @penajamterkini_net.

“Cur4ng dengan dua lelaki sekali gus kerana tidak lagi bernafsu pada  suaminya,” demikian kenyataan yang dimuat naik bersama hantaran itu.

Menurut kenyataan yang ditulis oleh admin akaun Instagram itu, wanita berusia 48 tahun yang hanya dikenali sebagai SD dikatakan berlaku cur4ng di rumahnya sendiri di Sungai Nilo, Kampung Nilo Dingin, Jambi.

Menurut keterangan bertulis, Ketua P0Iis Lembah Masurai, IPTU Sitepu Kanit Reskrim menjelaskan bahawa ketika serbvan dibuat, ketiga-tiga pelaku belum ‘berkesempatan’ melakukan hubungan intim.

“Ini berdasarkan kenyataan pelaku ketika siasatan p0Iis. Ketiga-tiga mereka mengaku belum sempat berbuat apa-apa sebelum diserbu oleh penduduk setempat,” katanya.

SD berkata, wanita itu bert1ndak demikian  kerana sudah tidak bernafsu lagi terhadap suaminya, malah si isteri telah menj4lin hubvngan sulit selama tiga tahun setengah.

Netizen yang membaca hantaran itu kemudiannya meninggalkan pelbagai komen.

“Tidak mensyukuri apa yang sudah diberikan,” komen seorang netizen. – AGENSI

Apa pendapat anda? jangan komen like dan share!

Sumber: – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published.