Viral Video Lelaki Ini Ingin Brb0geI Jika JDT Menang, Tapi Lain Pula Yang Jadi Perhatian!

Terlajak perahu boleh diundir terlajak kata buruk padahnya. Itulah peribahasa yang boleh digunakan untuk seorang lelaki yang videonya tular sejak semalam.

Seorang lelaki telah menarik perhatian ramai oleh kerana video perkongsian yang beliau buat.

Apa yang jadi bualan han.gat, apabila lelaki yang berbaju kuning itu telah membuat cabaran untuk dirinya sendiri sekiranya pasukan KL City dapat menewaskan pasukan JDT semalam dia akan tidak berpakaian dari KL ke Johor.

Bagaimanapun, siapa sangka kemenangan yang ditunggu selama 32 tahun akhirnya berpihak kepada KL City dengan kutipan mata 2-0 sekaligus mengakhiri perlawanan pada malam itu.

Namun, apa yang menjadi perhatian apabila semalam pasukan KL City telah berjaya menewaskan pasukan JDT.

Jadi netizen telah menggesa pihak individu terbabit untuk membuktikan apa yang telah dijanjikan.

Namun begitu, melalui hantaran terbaru beliau di sebuah platform media sosial memaklumkan yang beliau memohon maaf dan tidak dapat menunaikan janji kerana se.sak naf.as.

Apa yang menjadi perhatian netizen apabila lelaki itu membuat hantaran mengenai gambar barunya yang mengatakan yang dia meng4lami se.sak na.fas.

Justeru pihak netizen menasihatkan beliau agar tidak melulu membuat janji kerana kelak akan makan di.ri jika tidak dapat menunaikan janji tersebut.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen like dan share!

Sumber: Apakes

Leave a Reply

Your email address will not be published.