Alhamudilllah Wawa selamat mel4hirkan selamat anak ke-4, S4kitnya luar biasa,

Pelakon cantik Wawa Zainal selamat mel4hirkan anak keempatnya, seorang bayi lelaki pagi tadi.

“Alhamudilllah selamat mel4hirkan (bers4lin) pagi tadi. Pukul dua pagi menahan s4kit. Tidak sampai hati nak kejut Aeril (suami).

“Tunggulah sampai pukul lima pagi. Tiba di hospital dah sembilan sentimeter (bukaan bers4lin),” tulis Wawa dan suaminya Aeril Zafril dalam Instagram masing-masing.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)


Menerusi perkongsian itu juga, Wawa atau nama lengkapnya Nur Hawa Zainal Abidin, 30, menceritakan pengalaman kelahiran kali ini. Katanya, dia meng4lami kes4kitan luar biasa ini berbanding semasa melahirkan tiga orang anak terdahulu.

“Lain macam s4kit dia walaupun anak keempat (pengalaman),” ujarnya.

Untuk anaknya yang keempat itu, Wawa turut meminta cadangan daripada pengikutnya memandangkan bayi lelakinya itu masih belum diberikan nama lagi.

Sementara itu, suaminya Aeril menerusi hantarannya dalam Instagram melahirkan rasa syukur atas kelahiran anak keempatnya dan berterima kasih kepada orang ramai yang mendoakan kesejahteraan isterinya.

“Assalamualaikum anakku. Terima kasih semua atas doa-doanya,” tulis Aeril.

Terdahulu Aeril dalam statusnya pagi tadi memberitahu, isterinya tiba-tiba meng4lami tanda-tanda seperti hendak bers4lin pada awal pagi tadi.

“Pagi ini tiba-tiba bayi nak keluar (bers4lin). Awal seminggu dari tarikh yang diberikan (tarikh jangkaan bersalin). Doakan semuanya selamat,” tulis Aeril.

Untuk rekod, Aeril dan Wawa mendirikan rumah tangga sekitar tahun 2013. Hasil perkahwinan, Wawa dan Aeril dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Ahmad Fakhruddin Attar, 7 Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 5, dan Ayya Soffya yang kini berusia setahun.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published.