Da’i Syed dedah kena g4ngguan s1hir sejak Februari, jumpa jarum dalam rak baju

Penyanyi dan pendakwah bebas, Da’i Syed memaklumkan dia kini masih dalam proses berubat dengan beberapa Ustaz di Shah Alam dan Kajang.

Syed atau nama sebenar Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful berkata malas bekerja dan tekanan perasaan adalah antara kesan daripada g4ngguan s1hir yang dialaminya.

Ada wanita hantar g4ngguan s1hir?

G4ngguan itu membuatkan saya menjadi tertkan dan malas bekerja. Tak boleh bekerja sebab tak fokus kepala saya jadi serabut.

Bukan itu jer, penyanyi lagu Ya Habib itu turut memberitahu bahawa dia turut meng4lami kesusahan untuk tidur dan t4kut untuk berjumpa orang.

Saya jumpa jarvm dalam rak baju bilik saya. Ikutkan jarvm itu tak pernah ada pun disitu tapi tiba-tiba muncul. Adik saya pun terjumpa duit syiling depan rumah.

Ustaz pernah beritahu kalau jumpa duit syiling depan rumah jangan ambil. Tapi adik saya terambil pula. Jadi, saya pun terus hubungi usyaz untuk lihat rumah saya.

Hasil dari pemeriksaan ustaz itu, Syed mengakui memang ada g4ngguan j1n di dalam biliknya, depan rumah dan dalam kereta. Itu juga menjadi sebab mengapa dia malas untuk keluar dari rumah.

Terdahulu, Syed mengakui dia pernah sengaja tidak memandang kamera ketika membuat video dan melakukan sesi Instagram Live (IG LIVE) kerana dinasihatkan kemungkinan boleh dis1hir atau s4ntau melalui mata ketika melakukan IG Live.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: mStar

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.