P0lis Tahan Lelaki Rampas Beg Tangan Ketika Bergaduh, Rupa-rupanya ini cerita kej4dian sebenar

Semalam, tular rakaman video memaparkan seorang lelaki mengamuk meminta kad pengenalan seorang wanita yang terl4nggar keretanya dipercayai untuk tujuan laporan p0lis.

Disebabkan enggan memberikan kad pengenalan seperti yang diminta, lelaki tersebut mengambil tind4kan yang agak mengejutkan dengan merampas beg wanita itu.

Terbaru, Harian Metro melaporkan lelaki tersebut telah ditahan p0lis untuk membantu sias4tan.

Svspek ditahan ketika hadir ke Ibu Pejabat P0lis Daerah Shah Alam untuk melaporkan kej4dian kemaIangan jalan raya yang menimp4nya.

Menurut Ketua P0lis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib, kem4langan membabitkan tiga kenderaan itu berlaku di kilometer 14.6 Lebuhraya Persekutuan dari arah Klang ke Kuala Lumpur kira-kira jam 1.33 tengah hari.

Kej4dian berlaku apabila wanita yang memandu kereta BMW terl4nggar belakang sebelah kanan kereta Proton Gen 2 dipandu lelaki terbabit di hadapannya.

Pel4nggaran itu menyeb4bkan kereta lelaki yang berusia 56 tahun itu terl4nggar sebuah lagi kereta jenis Honda HRV di hadapan yang dipandu oleh seorang wanita.

Setakat ini tiada keceder4an dilaporkan dan ke$ disiasat mengikut Rule 10 LN 166/59. P0lis turut menyiasat tindakan lelaki berkenaan mengikut Seksyen 379/323 Kanun Keseks4an.

Kej4dian tular

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: Harian Metro

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.