IG Mira Filzah dibanjiri ucapan tahniah, Rupa-rupanya Netizen mend4kwa ternampak ‘baby bump semakin jelas kelihatan

Lebih setahun bergelar isteri, keterujaan peminat terhadap kehidupan berumah tangga pelakon popular Mira Filzah kembali mencvri perhatian apabila did4kwa sedang h4mil anak sulung.

Biarpun belum ada sebarang pengesahan dari bibir pemilik nama lengkap, Nur Amirah Filzah Badioezaman itu berkenaan perihal keh4milannya, ramai dalam kalangan netizen mula menitipkan ucapan tahniah menerusi ruangan komen satu perkongsian Instagramnya yang menampakkan ‘baby bump’ yang semakin jelas kelihatan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

“Pregn4nt (h4mil) ke kak Mira? Kalau betul, alhamdulillah.

Itu antara komen-komen yang ditinggalkan peminat sekali gus mencetvskan persoalan sama ada benar atau sebaliknya, figura yang pernah menerima jolokan ‘Malaysia’s ultimate girl’s next door’ daripada akhbar, South China Morning Post itu sedang berbadan dua.

Menerusi entri yang dimuat naik Mira, 28, ramai dalam kalangan pengikutnya memaklumkan bahawa fizikalnya kelihatan yang kian berisi dan ‘baby bump’ mula menampakkan bentuk.

Sehingga kini, belum ada pengesahan mengiyakan atau menidakkan d4kwaan tersebut dan usaha Kosmo! Online untuk mendapatkan jawapan dari pihak Mira belum berhasil apabila panggilan telefon tidak berjawab dan pesanan mesej belum berbalas.

Ini bukan kali pertama, Mira digasak dengan persoalan tentang keh4milan. Sebelum ini, beberapa kali dia dihujani pertanyaan sama namun jjawapannya yang diberikan tetap sama, dia tidak akan menyembunyikan keh4milan jika bakal beroleh rezeki menimang cahaya mata.

“Biasalah, apabila kita ‘single’ orang tanya bila hendak kahwin. Selepas berkahwin, ditanya pula bila hendak menimang cahaya mata. Insya-Allah, kalau ada rezeki, saya akan kongsi,” kata Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-32 dalam satu temu bual bersama media sekitar Mac lalu.

Sebagai informasi, Mira mendirikan rumah tangga dengan arkitek, Wan Emir Astar, 31, pada 3 September tahun lalu.

Apa pendapat anda? Jangan lupa like komen dan share!

Sumber: – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published.