Diva AA Sindir Zizi Kirana Kahwin Pucuk Muda , Sekali Zizi Respon Balas Sindiran Diva AA…

Baru tiga minggu mendirikan rumah tangga, penyanyi Zizi Kirana mendedahkan suaminya, pelakon, Bahrin mel4rangnya untuk melakukan kerja-kerja berat.

Pendedahan Zizi itu turut mendapat perhatian pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang mempersoalkan sama ada penyanyi itu kini sudah berbadan dua.

Tidak berkecil hati dengan status Diva AA itu, Zizi berkata dia menganggap ianya satu doa buatnya untuk dikurniakan cahaya mata secepat mungkin.

“Sejujurnya saya tak ada pun terasa hati atau kecil hati dengan status Diva AA itu. Malah, saya rasa dia seorang yang kelakar.

“Tak ada apa pun nak dim4rahkan dengan kata-kata dia. Lagipun bagi saya kata-kata itu satu doa. Mungkin dia mendoakan saya untuk dikurniakan zuriat,” katanya.

Dalam pada itu, Zizi menjelaskan kenyataan suaminya mel4rang melakukan kerja berat bukan diseb4bkan dirinya kini sedang h4mil.

“Berkenaan saya tak boleh nak buat kerja berat itu bukanlah pasal meng4ndung saja. H4mil atau tidak Yusuf tak benarkan saya angkat benda berat.

“Lagipun saya perempuan memang tidak digalakkan untuk angkat barang berat. Kalau sebelum ini semua benda saya buat sendiri. Kerja-kerja berat pun saya buat sendiri sebab tinggal seorang diri. Tapi bila dah kahwin suami pula tolong,” katanya.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

SUMBER:  MSTAR ONLINE

SUMBER: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.