Allahhu. megahnya kau, berlagaknya kau dengan kuasa duit kau,, Nak Pegang Pelvk Sekejap Pun Tak Boleh

Tiada pasangan di dunia ini yang inginkan hubvngan rumah tangga berakhir di tengah jalan. Lebih-lebih lagi apabila penceraian membuatkan anak-anak terpaksa berpisah dengan ibu bapa.

Seperti perkongsian viral di Facebook ini, seorang wanita mend4kwa sudah tiga tahun tidak berpeluang berjumpa anak sendiri. Malah, dia juga mengatakan dil4rang berhubung melalui panggilan telefon atau Whatsapp.

Setelah hampir 3 tahun tak dapat jumpa anak-anak. Jangankan jumpa nak call atau Whatsapp pun tak boleh. Hari ini dapat mahkamah minta keterangan anak-anak, dapat la tengok anak-anak, nak pegang pelvk sekejap pun tak boleh.

Allahhu. megahnya kau, berlagaknya kau dengan kuasa duit kau, hari ni kau beli undang-undang. Hari ni kau masih menang, kau masih berjaya dengan menindas orang. InsyaAllah. Allah maha adil, Allah tahu segala yang berlaku.

Menerusi video berdurasi 58 saat itu, wanita ini dilihat mendekati si anak untuk memeluknya. Namun, bekas suaminya dilihat menarik tangan anak untuk beredar. Berlaku sedikit pergelutan apabila wanita ini enggan melepaskan anak.

Kau boleh tipu mahkamah, kau boleh menang di mahkamah dunia ni. One day Allah akan rentap segalanya. Ingat setiap kejahatan pasti ada balasan. Manusia yang paling zalim adalah manusia yang pisahkan ibu dengan anaknya.

Jangan terlalu selesa menganiaya orang. Satu je nak cakap walau apa pun yang aku terpaksa hadapi, aku sanggup hadap. Namun aku tak pernah menyesal bercer4i dengan kau.

Setakat ini, perkongsian telah mendapat lebih 4,000 shares dan 2,000 komen. Rata-rata meluahkan rasa simpati dengan nasib yang men1mpanya. Mereka kesal apabila anak-anak terpaksa menjadi m4ngsa ak1bat pencer4ian ibu bapa.

Perkongsian penuh:

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: Rias Jelita

Sumber: Oh media

Leave a Reply

Your email address will not be published.