Fizo Omar bakal melangsungkan pernikahan pada 21 Oktober ini?.

Bekas isteri kepada pelakon Fizo Omar iaitu Mawar Karim memaklumkan bekas suaminya itu ada berkawan dengan seseorang dan serius dengan perhvbungan itu.

Desas-desus itu timbul apabila ada d4kwaan yang mengatakan Fizo Omar bakal melangsungkan pernikahan pada 21 Oktober ini.

foto – Harian metro

“Dia memang ada cakap nak kahwin, tapi tak tahu bila. Dia memang ada beritahu sedang berkawan dan serius dengan seseorang.

“Soal bila nak kahwin tu, dia hanya kata tahun ini dan dalam perancangan tapi tak tahu bila. Kira okaylah dia beritahu saya,” katanya.

Menurut Mawar, Fizo ada mengatakan mahu berkahwin serta mendoakan yang terbaik buat bekas suaminya itu jika khabar angin itu benar.

“Dia cakap lama dah soal ini. Saya kata okay dan syukur. Jadi, saya doakan yang terbaik buatnya. Semoga dapat belajar dari kesilapan, lebih matang dari segi keputusan. Sekali lagi, kita doakan yang terbaik,” katanya.

Bagaimanapun, memetik Harian Metro, usaha untuk mendapatkan kenyataan Fizo tidak berjaya apabila panggilan telefon dan WhatsApp tidak berjawab.

Terdahulu, Fizo dan Mawar bercer4i talak satu pada 10 Julai 2019. Pasangan itu mempunyai seorang cahaya mata perempuan, Wan Maryam kini berusia 4 tahun.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.